Μάρκες Υπάρχουν 35 μάρκες

Προβάλλονται 25 - 35 από 35 αντικείμενα
  • Ο ΒΟΡΑΣ

    Ο Γυναικείος Συνεταιρισμός «Ο Βόρας» βρίσκεται στην Άρνισσα, στους πρόποδες του Βόρα (Καϊμακσταλάν), στις όχθες της λίμνης Βεγορίτιδας.
    Ο εύφορος κάμπος της Βεγορίτιδας καθώς και η γεωγραφική θέση της Άρνισσας κάνουν την περιοχή να ξεχωρίζει για τα γεωργικά της προϊόντα.
    Οι γυναίκες του συνεταιρισμού με σεβασμό στην παράδοση και με τη χρήση των αγνών τοπικών πρώτων υλών συνδυάζουν τις παραδοσιακές συνταγές με τον σύγχρονο τρόπο παρασκευής.
    Όλα τα προϊόντα του συνεταιρισμού παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά και χημικά πρόσθετα.

    0 προϊόντα

  • ΟΙ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΕΣ

    Οι Γουμένισσες είναι μια εξαιρετική οικοτεχνία στην καρδιά της Μακεδονίας.
    Βρίσκονται στους πρόποδες του όρους Πάικο, σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο γεμάτο οξιές, βελανιδιές, καστανιές, ποτάμια και χειμάρους.
    Οι Γουμένισσες δημιουργούν υπέροχα προϊόντα χρησιμοποιώντας τα υλικά που παράγει ο εύφορος τόπος τους.

    0 προϊόντα

  • ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    Το Οινοποιείο Παπαγιαννάκου βρίσκεται στη θέση Πούσι Καλογέρι στο Μαρκόπουλο Αττικής, στην καρδιά του Αττικού Αμπελώνα.
    Τα Μεσόγεια της Αττικής είναι ένας τόπος πραγματικά προνομιούχος για την καλλιέργεια της αμπέλου.
    Ήπιοι χειμώνες, δροσερά καλοκαίρια, χώμα με σωστή σύσταση, γύρω-γύρω θάλασσα.
    Σ' αυτή τη γη ευδοκιμεί αιώνες τώρα ο περίφημος αττικός αμπελώνας.

  • ΟΡΜΥΛΙΑ

    Το Ιερό Κοινόβιο Ευαγγελισμού της Θεοτόκου είναι μετόχι της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους. Βρίσκεται βόρεια του Τορωναίου κόλπου κοντά στην κωμόπολη της Ορμύλιας στην Χαλκιδική. Λόγω της γειτνίασης αυτής το Μετόχι είναι γνωστό ως Ορμύλια, επωνυμία που φέρουν και τα προιόντα του.
    Η Ορμύλια είναι ένα μοναστήρι παγκόσμιας ακτινοβολίας, ένα μοναστήρι πρότυπο για όλον τον ορθόδοξο κόσμο.
    Τα προιόντα που παράγονται στο Μετόχι καλλιεργούνται με σεβασμό στη φύση και στο περιβάλλον, κάνοντας καθημερινή πράξη την έννοια της οικολογίας.
    Η συγκομιδή γίνεται με το χέρι, με τη συμμετοχή όλης της αδελφότητας (είναι η λεγόμενη «παγκοινιά»).
    Η επεξεργασία γίνεται με παραδοσιακές και φυσικές μεθόδους, πάντα με ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα των προιόντων.
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    Όλες οι μαρμελάδες και τα γλυκά κουταλιού «Λωτίς» παρασκευάζονται και συσκευάζονται αποκλειστικά για εμάς από την οικογένεια Παπαδόπουλου στην πανέμορφη Νάξο.
    Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, εξαιρετικός μάγειρας και ζαχαροπλάστης -μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Ελλάδος- επιμελείται τις συνταγές.
    Ο Ηλίας Μαμαλάκης, προλογίζοντας το βιβλίο του Δημήτρη «Ξερολιθιές της Γεύσης», γράφει: «...από τα χέρια του έχω φάει την κορυφαία μαρμελάδα φράουλα της ζωής μου».

    0 προϊόντα

  • ΠΑΠΑΣΗΦΑΚΗΣ - ΔΙΚΤΑΜΟ

    Το δίκταμο με την επωνυμία "Λωτίς" το συλλέγει, το αποξηραίνει και το συσκευάζει ο Βαγγέλης Παπασηφάκης από την Ανώπολη Σφακίων.
    Η ετήσια παραγωγή του είναι περιορισμένη.

    0 προϊόντα

  • ΠΑΠΑΣΗΦΑΚΗΣ - ΜΑΛΟΤΗΡΑ

    Η ετήσια παραγωγή Μαλοτήρας Λωτίς είναι περιορισμένη και στηρίζεται στην αγάπη και το μεράκι του Βαγγέλη Παπασηφάκη από την Ανώπολη Σφακίων.

    0 προϊόντα

  • ΠΑΠΑΣΗΦΑΚΗΣ - ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ

    Το φασκόμηλο με την επωνυμία "Λωτίς" το συλλέγει, το αποξηραίνει και το συσκευάζει ο Βαγγέλης Παπασηφάκης από την Ανώπολη Σφακίων.

    0 προϊόντα

  • ΠΑΡΠΑΡΟΥΣΗΣ

    Η Οινοποιία “Α. Σ. Παρπαρούσης” ιδρύεται το 1974 από τον οινολόγο Θανάση Παρπαρούση με στόχο την παραγωγή εμφιαλωμένων οίνων ποιότητας.
    Οι εγκαταστάσεις του Οινοποιείου βρίσκονται στο οικογενειακό κτήμα στα Μποζαΐτικα της Πάτρας στις οποίες γίνεται η οινοποίηση, ωρίμανση, παλαίωση και εμφιάλωση των κρασιών.
    Οι ιδιόκτητοι αμπελώνες βρίσκονται στα Μποζαΐτικα της Πάτρας και στο Λάππα Αχαΐας.

    0 προϊόντα

  • ΣΜΥΡΝΙΩ

    Η ιστορία του ούζου ΣΜΥΡΝΙΩ ξεκινάει στα παράλια της Μικράς Ασίας από όπου κατάγεται ο Κωνσταντίνος Μπουχλής. Στο σπίτι που μεγάλωσε, ο πατέρας του Ηλίας έφτιαχνε ερασιτεχνικά ούζο, κάτι που ήταν αρκετά συνηθισμένο εκείνα τα χρόνια. Ερχόμενος στη Λέσβο, ξεκίνησε να φτιάχνει ούζο σε ένα μικρό αποστακτήριο που διατηρούσε στο πίσω μέρος του μαγαζιού του στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης. Στο ούζο του τότε έδωσε τα ονόματα «Σταφύλι» και «Σμυρνιώ».

    Το 2005 ο γιος του Κωνσταντίνου, Μιχάλης πήρε τις παλιές συνταγές του πατέρα του και αναβίωσε το ούζο όπως φτιαχνόταν από τον παππού του, τότε στη Μικρά Ασία, κρατώντας το ένα από τα δύο ονόματα, το «ΣΜΥΡΝΙΩ».

  • ΤΖΑΤΖΙΜΑΚΗΣ

    Δοκιμάσαμε πολλά μέχρι να καταλήξουμε στο καλύτερο: Κρητικό θυμαρίσιο μέλι από τα Σφακιά.

    Τύχη αγαθή που σε αυτήν την πορεία αναζήτησης διασταυρωθήκαμε με τον Γιάννη Τζατζιμάκη από την Αγία Ρουμέλη Σφακίων, στην έξοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς. Οι δικοί του κόποι, το δικό του μεράκι μάς χαρίζουν ένα μέλι μοναδικό.

    0 προϊόντα

Προβάλλονται 25 - 35 από 35 αντικείμενα