Μάρκες Υπάρχουν 35 μάρκες

Προβάλλονται 1 - 12 από 35 αντικείμενα
 • AMVROSIA GOURMET

  Η εταιρεία Amvrosia Gourmet δραστηροποιείται στον χώρο των εξειδικευμένων τροφίμων μεσογειακής διατροφής από το 1994 παρακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Η εταιρεία λειτουργεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO22000 καθώς και τα πρότυπα του αμερικανικού οργανισμού φαρμάκων και τροφίμων FDA.

  0 προϊόντα

 • CRETAN HERBS

  Tα βότανα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κρητικής διατροφής.
  Η εταιρεία Cretan Herbs με έδρα τα Ζωνιανά του νομού Ρεθύμνης, συλλέγει άγρια βότανα από τον Ψηλορείτη και τα καλλιεργεί σε ιδιόκτητο κτήμα, σύμφωνα με τους κανόνες της βιολογικής γεωργίας.

  0 προϊόντα

 • SIMPLY GREEK

  Η σειρά ελληνικών προϊόντων «Απλά Ελληνικά» («Simply Greek») δημιουργήθηκε το 2012 με σεβασμό στην παράδοση και την ποιότητα, πολύ μεράκι και πάθος για τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις.  Οι σάλτσες και τα ντιπ της «Simply Greek» συνδυάζουν εκλεκτές πρώτες ύλες με τρόπο μοναδικό και το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά μια δυνατή γευστική εμπερία. Όλα τα προϊόντα της σειράς παρασκευάζονται από αγνές φυσικές ύλες, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.

  0 προϊόντα

 • VINOLIO

  Η VINOLIO είναι μια κρητική εταιρεία με έδρα τα Χανιά. Ασχολείται με την καλλιέργεια, τυποποίηση, παραγωγή και διανομή αποκλειστικά φυσικών, παραδοσιακών προϊόντων της κρητικής γης.
  Στην καρδιά των προϊόντων της εταιρείας κυριαρχούν οι καρποί της ελιάς και του σταφυλιού. Διαθέτει δικούς της αμπελώνες και ελαιώνες, αλλά αναπτύσσει και συνεργασίες με τοπικούς καλλιεργητές-παραγωγούς.

  0 προϊόντα

 • ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΟΙΛΩΝ ΛΕΣΒΟΥ

  Τα Παράκοιλα Λέσβου είναι ένα χωριό στην αγκαλιά του κόλπου της Καλλονής, ανάμεσα σε πορτοκαλεώνες, πεύκα και ροδιές.

  Εκεί ο Αγροτουριστικός Συνεταιρισμός Γυναικών Παρακοίλων από το 2001 με πολύ κόπο και μεράκι αναβιώνει παλιές ξεχασμένες συνταγές της τοπικής κουζίνας, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της περιοχής.

  Χαρακτηριστικό του τόπου το περίφημο νερατζάθ (ανθόνερο) απόσταγμα από νερατζόφυλλα του πορτοκαλεώνα, φάρμακο για την δυσπεψία, όπως λένε οι ντόπιοι, και υπέροχο αρωματικό για τα γλυκά.

  Ο Συνεταιρισμός Γυναικών Παρακοίλων εφαρμόζει Συστήματα Διαχείρισης Ασφαλείας Τροφίμων (Haccp) κατά το διεθνές πρότυπο ISO 22000: 2005 και σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001: 2000.

  0 προϊόντα

 • ΑΡΚΑΔΙΑ

  Η εταιρεία Αρκαδιά (παλιό όνομα της Κυπαρισσίας) έχει έδρα την Κυπαρισσία στον νομό Μεσσηνίας, μια περιοχή ευρέως γνωστή για την ποιότητα των αγροτικών προϊόντων της.
  Η Αρκαδιά υπήρξε η πρώτη επιχείρηση που συσκεύασε ελιές Καλαμών με πιστοποιημένη ονομασία προέλευσης (ΠΟΠ).
  Η εταιρεία λειτουργεί κάτω από ISO22000:2005.

  0 προϊόντα

 • ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΑΓΡΟΤΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ

  Ο Γυναικείος Αγροτοτουριστικός Συνεταιρισμός Πορταριάς Πηλίου εδρεύει  σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Πηλίου.
  Ιδρύθηκε από γυναίκες της  Κοινότητας οι οποίες θέλησαν να διασώσουν και να αξιοποιήσουν παλιές συνταγές που βρισκόντουσαν για χρόνια στα συρτάρια των σπιτιών τους, διατηρώντας έτσι τη γαστρονομική παράδοση του τόπου τους και αξιοποιώντας τα ονομαστά προϊόντα της περιοχής [μήλα, κάστανα, καρύδια κ.α.] που ευδοκιμούν στο Πήλιο: έναν τόπο μοναδικής ομορφιάς.
  Σήμερα ο Συνεταιρισμός έχει 35 μέλη. Σε καθημερινή βάση οι γυναίκες εργάζονται στα δύο εργαστήρια του Συνεταιρισμού.
  Ο Συνεταιρισμός αρχικά παρασκεύαζε παραδοσιακά γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες όλων των φρούτων της περιοχής ενώ σήμερα παρασκευάζει μια μεγάλη σειρά προϊόντων.

  0 προϊόντα

 • ΖΑΧΑΡΙΑΣ

  Οι αμπελώνες Ζαχαριά εκτείνονται σε έκταση 400 στρεμμάτων στο χωριό Λεόντιο και 50 στρεμμάτων σε πλαγιά εφαπτόμενη στον κάμπο της Νεμέας. Η διαμόρφωση των αμπελώνων είναι γραμμική και οι αποστάσεις φύτευσης διαμορφώνονται στα 2.20Χ1.00 μ.
  Η αυστηρή επιλογή της πρώτης ύλης, η συστηματική μελέτη, η βαθιά γνώση και η πολυετής εμπειρία του Ηλία Ζαχαριά, οινοποιού και γεωπόνου, διασφαλίζει την παραγωγή κρασιών υψηλών προδιαγραφών.
 • ΖΟΙΝΟΣ

  Η Ζοίνος Α.Ε. παράγει τους ονομαστούς οίνους της από σταφύλια των παραγωγών-μελών της που καλλιεργούνται στις απότομες, ασβεστολιθικής προέλευσης πλαγιές της αμπελουργικής ζώνης της Ζίτσας.
  Μια εκλεκτή ποικιλία σταφυλιών, η Ντεμπίνα, καλλιεργείται παραδοσιακά σε υψόμετρο 700μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.
  Η αμπελουργική ζώνη περιλαμβάνει έξι χωριά (Ζίτσα, Πρωτόπαππα, Καρίτσα, Λιγοψά, Κληματιά, Γαβρισιοί) με συνολική καλλιεργούμενη έκταση τα 2000 στρέμματα.
 • Η ΕΥΤΥΧΙΑ

  Το εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών «Η Ευτυχία» είναι οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τον Νέο Μυλότοπο του νομού Πέλλας.

  Παρασκευάζει εξαιρετικής ποιότητας πραδοσιακά ζυμαρικά με αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες της τοπικής παραγωγής, χωρίς συντηρητικά, χημικά πρόσθετα, βελτιωτικά και τεχνητές χρωστικές ουσίες.

  Τα παραδοσιακά ζυμαρικά «Η Ευτυχία»  διαθέτουν Σύστημα Πιστοποίησης International Foods Standard (IFS).

  0 προϊόντα

 • ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ, SOLAN - ΑΛΑΤΙ, ΞΥΔΙ

  Η Ιερά Μονή της Αγίας Σκέπης της Θεοτόκου (Solan) ιδρύθηκε το 1978 από τον πατέρα Πλακίδα Deseille.
  Η Μονή είναι μετόχι της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους.
  Το κτήμα
  Solan αποτελείται από 40 εκτάρια δάσους και 20 εκτάρια καλλιεργήσιμης γης. Η ποικιλία αυτή που προσδίδει μεγάλη φυσική ομορφιά και πλούτο παρά τα φτωχά χώματά του, έδωσε την δυνατότητα για μια βιολογική πολυκαλλιέργεια. Οι αδελφές επιθυμούν να ζουν σε συνέργεια με την γη, μέσα σε μια αρμονία που σέβεται την φύση και την βιοποικιλότητά της.
  Όλα τα κρασιά του
  Solan παράγονται σε ζωντανό χώμα, δίχως ζιζανιοκτόνα και συνθετικά προϊόντα. Ο τρύγος γίνεται με το χέρι, σε τελάρα και με ιδιαίτερη φροντίδα να φθάσουν στο βαρέλι μόνο τα απολύτως υγιή σταφύλια. Η διαλογή τους γίνεται επί τόπου.

  0 προϊόντα

 • ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ, SOLAN - ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ

  Η Ιερά Μονή της Αγίας Σκέπης της Θεοτόκου (Solan) ιδρύθηκε το 1978 από τον πατέρα Πλακίδα Deseille.
  Η Μονή είναι μετόχι της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας του Αγίου Όρους.
  Η έκταση του κτήματος του
  Solan είναι εξήντα εκτάρια γης από τα οποία τα είκοσι καλλιεργούνται. Σε τούτη την βλάστηση μεσογειακού τύπου, εφαρμόζεται η βιολογική καλλιέργεια.
  Τα φρούτα που χορταίνουν ήλιο και μαζεύονται ώριμα προσδίδουν στις μαρμελάδες ένα άρωμα και μία γεύση δίχως το όμοιό τους.
  Βορειοανατολικά του
  Languedoc, όπου βρίσκεται η μονή Solan οι μέρες ηλιοφάνειας κατ’ έτος είναι οι μεγαλύτερες και οι περισσότερες απ’ όλη την Γαλλία. Επωφελούμενες από το προνομιούχο αυτό κλίμα, οι αδελφές καλλιεργούν βιολογικά, δίπλα στ’αμπέλια και τις ελιές, βερύκοκκα, αχλάδια, μήλα και κυδώνια που τα μαζεύουν σε πλήρη ωριμότητα.
  Προκειμένου να πάρουν το καλύτερο άρωμα που χαρακτηρίζει το κάθε φρούτο, αυτά βράζουν μέσα σε σιρόπι ζάχαρης δίχως καμμιά πρόσμιξη μηλοπολτού.
  Δύο εσπεριδοειδή, το λεμόνι και το πορτοκάλι, δίνουν επιπλέον άρωμα σε αυτές τις ξεχωριστές μαρμελάδες.

  0 προϊόντα

Προβάλλονται 1 - 12 από 35 αντικείμενα