Παραδόσεις & Επιστροφές

Για την παραγγελία σας φροντίζουμε πάντα για την ταχύτερη και φθηνότερη αποστολή της. 

Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας ειδοποιήστε με μήνυμα στο e-mail σας για την εξέλιξή της. Οι παραδόσεις των προϊόντων μας γίνονται για την Αττική εντός 24 ωρών από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, στις πρωτεύουσες των νομών εντός 48 ωρών, στις πιο απομακρυσμένες (κωμοπόλεις) εντός 48 ωρών και στις πιο δυσπρόσιτες εντός 72 ωρών. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή  9:00 έως 19:00. Το κόστος αποστολής προσδιορίζεται από το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας και αναφέρεται ευκρινώς κατά την διαδικασία επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας.

Η παραγγελία σας συσκευάζεται με προσοχή και όλα τα είδη θα σας παραδοθούν σε άριστη κατάσταση.
Η Λωτίς δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης - εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή  άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή η Λωτίς θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό μαζί σας, ώστε να ορισθεί νέα ημερομηνία παράδοσης.

Παρόλο που έχουμε λάβει κάθε μέριμνα για την ενημέρωση σας για τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή και πάλι η Λωτίς θα επικοινωνήσει μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσει για το χρόνο νέας παραλαβής του προϊόντος που επιλέξατε και είναι σε προσωρινή έλλειψη. Εάν το προϊόν που επιλέξατε, δεν ανακοινωθεί εκ παραδρομής ότι βρίσκεται σε μόνιμη έλλειψη ή κατάργηση τότε και πάλι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να συνεννοηθούμε για την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας σας αζημίως και για τα δυο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχουν καταβληθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Πολιτική ακυρώσεων & επιστροφών

Εαν αλλάξατε γνώμη ή κάνατε κάποιο λάθος μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 12 ωρών από την επιβεβαίωσή της στέλνοντας μήνυμα στην διεύθυνση lotis@lotιsfoodcompany.com. Στην περίπτωση που έχετε πληρώσει με πιστωτική κάρτα και ακυρώσετε την παραγγελία σας δεν θα υπάρξει απολύτως καμία χρέωση. 

Από την στιγμή που η παραγγελία σας έχει φορτωθεί προς αποστολή δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 2 ημερών από την παραλαβή τους και με την προϋπόθεση να μην έχουν ανοιχτεί οι συσκευασίες. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας στην διεύθυνση lotis@lotιsfoodcompany.com.