Η μικρή ιστορία της Λωτίς

Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ για τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και οι γνώσεις μας πάνω στην μοναδική ελληνική γαστρονομική παράδοση μας οδήγησαν σε ένα ταξίδι γευστικών αναζητήσεων με σκοπό να αναδείξουμε και να προωθήσουμε τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα διατροφής. Ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα, ψάξαμε για προϊόντα αντιπροσωπευτικά της κάθε περιοχής, προϊόντα υψηλής ποιότητας με σπουδαία διατροφική αξία και ασυναγώνιστη γεύση. Επισκεφτήκαμε μικρούς παραγωγούς, γυναικείους συνεταιρισμούς και μοναστήρια όπου με σεβασμό στην παράδοση και την ποιότητα, μεράκι και δημιουργικότητα παρασκευάζονται εκλεκτά προϊόντα που αξίζει όχι απλώς να δοκιμάσετε, αλλά να εντάξετε στην καθημερινότητά σας!

Ο κατάλογός μας καλύπτει ένα μεγάλο μέρος των αναγκών της καθημερινής διατροφής: ελιές, λάδι, μέλι, κρασί, αποστάγματα και βότανα.

Ιδιαίτερη θέση στον κατάλογο και την καρδιά μας κατέχουν τα μοναστηριακά προϊόντα. Τα μοναστήρια, ως άλλη κιβωτός, διαφυλάσσουν μια παράδοση αιώνων στην παραγωγή προϊόντων διατροφής. Εφαρμόζοντας οικολογικές μεθόδους και καλλιέργειες βιολογικού τύπου, πολύ πριν αυτές εμφανιστούν ακόμη και ως έννοιες στην καθημερινότητά μας.

Στόχος της «Λωτίς» είναι η προβολή και προώθηση των ελληνικών προϊόντων τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Θεωρούμε πως οι υψηλές προδιαγραφές των προϊόντων μας μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις ενός κοινού που αρχίζει να ανακαλύπτει τις αξίες της μεσογειακής διατροφής.